Te simti obosit mereu ?

Te simti obosit mereu ?
Afla de ce esti obosit...

Tunsori pentru femei, la modă în 2018

Tunsorile la mod in 2018 sunt prezente într-o mare varietate, deci nu este greu sa va gasiti ceva care sa se potriveasca atat formei fetei, cat si stilului personal.



găsești ceva pentru imaginea ta.
In afara de forma fetei trebuie insa sa tineti cont de cateva detalii, precum starea si textura parului dvs., pentru a ascunde toate imperfectiunile si pentru a arata uimitoare.
Sa descoperim asadar trendul la moda in 2018 in materie de tunsori pentru femei:
Asimetria este cel mai recent must have al tunsorilor pentru femei in  2018, ea fiind aplicata la diferite tipuri de tunsori.
Tendinta,  plina de farmec de altfel, a haircut-urilor pentru femei in 2018 este revenirea bobului lung. Cu toate acestea, executia sa standard, in forma clasica, taiata perfect, nu mai este la moda acum.
Liniile asimetrice adauga vigoarea, misterul, lejeritatea tunsorii si aspectul natural, care continua a fi in tendinte si in 2018. Mai mult, asimetria poate atenua eventualele probleme ale firului de par (prea moale, prea deteriorat, prea gras etc), cat si pe cele ale fetei. Sfatul stilistilor este de a accepta cu indrazneala experimentarea si de a nu va fi teama de inovatii.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

INFECTIA TRACTULUI URINAR ( ITU )

INFECTIA TRACTULUI URINAR ( ITU )